2006-07-13

Tittut!

Nej, fotobloggen har inte fallit i glömska! För er som redan hade funnit den, och för nytillkomna, kan undertecknad berätta att var sak har sin tid och att ur kaos föds ordning!
Vi festivalarbetare har under de senaste dagarna helt fokuserat på att sammanställa ett fantastiskt program: över 100 band är klara och hela Möllan kommer att förvandlas till en totalfest med gårdsmusikanter, gatuteater, direktkonst, installationer, performance, poesi, öppen scen, cirkus och lekar och en massa andra glädjeämnen.

Aluma kommer ut några dagar innan Möllevångsfestivalen går av stapeln och i tidningen hittar du ett fyra sidors program med platser, scener och tider. Det kommer också att kompletteras med en rykande färsk broschyr med ännu mer om artister, scener och händelser. Dessutom ska finnas anslag vid varje scen och annan skådeplats .

Fram tills dess: Håll koll på festivalens officiella hemsida och fotobloggen och lyssna till skvallret på stan!

Helena är vår fixarfe som dagarna i ända tar kontakt med gatukontoret, bussbolag, hyresvärdar och alla andra som måste nås för att festivalen ska kunna rulla på.
Josefin och Hanna är minst lika upptagna med att utforma Konst- och teatergatan, trots febertoppar och allmän festivalskontorsröra.
Foto: M Olsson

Inga kommentarer: